U bent hier: Home - De organisatie - Partners

Partners

Peluche
Peluche

Peluche zorgt voor een klein gebaar met een grote meerwaarde voor kinderen.
Samen met vrijwilligers, die graag hun vaardige handen inzetten, maakt Peluche de handpoppen en speelballen voor onze peuters maken.

Mooie, originele en authentieke spelmaterialen zorgen ervoor dat in de gezinnen naar hartenlust kan gespeeld worden. Spelen is tenslotte broodnodig in de gezonde ontwikkeling van jonge kinderen!

In-Z vzw
In-Z vzw

Als sociale onderneming is vzw In-Z grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend bij maatschappelijke noden. Samen met Kind en Taal, wil In-Z sociale tewerkstelling realiseren.

 

 

ESF
ESF

Het ESF is het belangrijkste Europese instrument om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan beter werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor alle EU-burgers. Het werkt door te investeren in Europa\'s menselijke kapitaal - haar werknemers, haar jongeren en iedereen op zoek naar een baan. De jaarlijkse ESF-financiering van 10 miljard euro verbetert de kansen van miljoenen Europeanen, met name van hen die moeilijk werk vinden.

 

ESF en Kind en Taal vzw werken samen om deze doelstellingen te realiseren.

 

 

Kind en Gezin
Kind en Gezin

Kind en Gezin is een doorverwijzer voor gezinnen. Er is een samenwerking en terugkoppeling rond thema\'s en gezinnen.

Huizen van het Kind
Huizen van het Kind

Kind en Taal vzw is lid van De Huizen van het Kind; deze locaties vormen vaak een uitvalsbasis en verzamelpunt voor alle partners.

PXL
PXL

Kind en Taal ontwikkelde samen met de PXL een unieke opleiding ter ondersteuning en vorming van haar contactmedewerkers.